Framing – painting first

Shadowed medowDe laatste tijd ben ik aan het kijken hoe ik mijn schilderijen meer kan aankleden. Ik begin nu aardig wat canvassen te verzamelen zo. Hoe kan ik de schilderijen makkelijk inlijsten…Natuurlijk kan je een lijst kopen. Eentje met voldoende diepte. Maar ik ga mijn eigen lijst maken. Voordat ik dat ga doen ga ik eerst het schilderij maken. Deze gaat namelijk voor mij eerst bepalen wat voor soort lijst ik wil maken. Bij de Praxis en de Gamma heb ik al houten lijstlatten gezien die je makkelijk op maat kan zagen. To be continued… :)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoals de meeste websites gebruiken we cookies om een meer persoonlijke en snelle service te bieden.

Wij gebruiken cookies zodat onze website meer efficiƫnt kan functioneren, om de prestaties te verbeteren en, eventueel, om op maat reclame van onze partners aan te bieden. Als u doorgaat gaan we ervan uit dat u akkoord gaat alle cookies te krijgen van onze website.

To accept cookies please Click To Continue