Begonnen met schilderen

Day Mountains

Day Mountains

Na een tijdje geleden een cursus schilderen te hebben gevolgd, ben ik dit verder gaan oppakken. Gelukkig is er voor de enthousiaste experimenteermuis voldoende goedkoop spul te krijgen bij de Xenos, Action of de Big Bazar. Een canvas kost geen drol en de oliverf en kwasten ook niet.

Na wat meuk ingeslagen te hebben ben ik aan de slag gegaan.

Dit is mijn derde probeersel. Ik heb dit 20×20 cm canvas gebruikt om wat technieken te oefenen voor het maken van de wolken de de bergen. Ik weet wat ik kan verbeteren en ik kijk nu al uit naar mijn volgende schildering. Zo probeer ik elke keer ergens op te concentreren zodat ik bepaalde technieken kan verbeteren. Als ik tevreden ben, probeer ik de volgende. Qua objecten in het landschap – wat het voorlopig nog wel zal blijven – hou ik lekker simpel. Eerst maar eens het schilderen zelf onder de knie krijgen :).

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoals de meeste websites gebruiken we cookies om een meer persoonlijke en snelle service te bieden.

Wij gebruiken cookies zodat onze website meer efficiƫnt kan functioneren, om de prestaties te verbeteren en, eventueel, om op maat reclame van onze partners aan te bieden. Als u doorgaat gaan we ervan uit dat u akkoord gaat alle cookies te krijgen van onze website.

To accept cookies please Click To Continue